Ordu Valiliği çalışanlarının aileleri ile birlikte düzenlediği hafta sonu pikniğine, Vali Kenan Çiftçi’de katıldı.
Vali Kenan Çiftçi, Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen piknik etkinliğine, Ordu’da turizmi geliştirmek ve yılın 12 ayına yaymak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında 1 - 2 Şubat 2014 tarihlerinde Çambaşı Yaylası’nda düzenlenen Kar ve yayla Festivali’nde etkin rol alan ve festivalin başarılı geçmesine katkı sağlayanlara ‘Teşekkür Belgesi’ verdi.

“İlk yayla etkinliğimiz”

Düzenlenen etkinlikte kısa bir konuşma yapan Vali Kenan Çiftçi, Ordu’nun 2014 yılı turizm temasının Yayla olduğunu hatırlatarak, “Ordu’nun yaylalarını tanıtmak amacıyla yaylalarımızda çeşitli etkinlikler düzenlemeyi kararlaştırmıştık. Bu kararımızı etkinlik takvimine dönüştürerek, hangi ayda hangi yaylamızda ne gibi etkinlik yapabileceğimizi belirlemiştik. Bu kapsamda ilk yayla etkinliğimizi Ordu’muzun en büyük yaylası olan Çambaşı Yaylası’nda 1-2 Şubat tarihlerinde muhteşem bir organizasyon ve katılımla gerçekleştirdik. Bu etkinliğimiz, gerek katılımcıların yoğunluğu, gerekse yerel, bölgesel ve yaygın basında geniş yer bulmasıyla amacına ulaşmıştır. 

“Birer doğa harikası”

Ordu’muzun diğer yaylalarını da gerçekleştireceğimiz etkinlik ve aktivitelerle tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz. Bu amaçla Aybastı’nın Perşembe yaylasına giderek, burada incelemelerde bulundum. Bu yaylamız ve diğer yaylalarımız hepsi birer doğa harikası yerler. Yazı bir başka, kışı bir başka güzel olan bu yaylalarımızı her yönüyle tanıtmak ve böylece daha fazla turistin yöremize, ilimize gelmesini sağlamak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bizim bu çabamıza, gayretimize, fikirleriyle, emekleriyle katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” diyerek, 1-2 Şubat 2014 tarihlerinde Çambaşı Yaylasında düzenlenen Kar ve Yayla Festivali’nde etkin rol alan ve katkı sağlayanlara ‘Teşekkür Belgesi’ verdi.

“Motivasyonunu arttırıyor”

Vali Kenan Çiftçi, düzenlenen piknik etkinliğinde, uzun yıllar Ordu Valiliğinde görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Alaittin Bayraktar ve Bahri Akarsu’ya da hizmetlerinin anısına birer plaket takdim etti. Sosyal etkinlik ve aktivitelerin çalışanların moral ve motivasyonunu artırdığına dikkat çeken Vali Çiftçi, Ordu Valiliği çalışanlarının aileleriyle birlikte bir arada olduğu piknik etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi