OrduYorum/Hasan Özata

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülyalı belediye başkan adayı Ahmet Cörüt 8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü dolayısı ile hafta sonu Gülyalı merkezde ve turnasuyu’nda eşi ile beraber Partinin kadın kolları ile kalabalık bir şekilde karanfil dağıtarak hem seçim çalışması yaptı hem de dünya emekçi kadınlar gününü kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülyalı belediye başkan adayı Ahmet Cörüt projelerini açıklamaya devam ediyor.
 
Cörüt, çıktıkları bu yolda Büyükşehir belediye başkan adayı sayın seyit torun ile beraber Gülyalı’yı yaşanabilir bir ilçe yapacaklarını dile getirirken şunları ifade etti:

Büyükşehir belediye başkan adayımız sayın seyit torun ile beraber çok güzel hizmetlere imza atacağız. Gülyalılı yurttaşlarımızın gönlü rahat olsun. Büyükşehir adayımız sayın Seyit Torun belediyeciliği bir siyaset kurumu olarak değil, hizmet yapma yarışı olarak gördüğü içindir ki bir dönem Ordu Ulubey ilçesinde iki dönemde bütün zorluklara rağmen Ordu merkezde belediyecilik yapmaktadır. Bizlerin kendisinden öğreneceklerimizin olduğu gibi biliyor ve inanıyoruz ki Gülyalılı yurttaşlarımızda Seyit Torun’un deneyim, tecrübe ve hizmetlerinden yararlanacaktır.

CHP Gülyalı belediye başkan adayı Ahmet Cörüt projelerle ilgili de şunları söyledi. Gülyalı ile ilgili olarak Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Seyit Torun ile beraber 46 adat proje tasarladık.

Bu projelerden bazıları. Alibey mahallesi merkezinin aydınlatılması kaldırım çalışması ve yolunun iyileştirilmesi projesi. Alibey mahallesi şabanlı, postallı, çitli, gülistan yolları ile ara yolların betonlaşması projesi. Alibey mahallesi dereyolu projesinin hayata geçirilmesi. Kestane mahallesi mesire yeri projesi. Hoşköy mahallesi su dağıtım deposunun yenilenmesi. Hoşköy mahallesi ara bağlantı yolları ile alibey bağlantı yolunun betonlanması. Sayaca mahallesi köy meydanının düzenlenmesi projesi. Sayaca mahalle arası yolları ile sayaca-ürümbey-Taşlıçay bağlantı yollarının betonlanması. Kestane köyü mahalle yollarının iyileştirilmesi projesi. Kestane köyü içme suyu depolama ve dinlenme ünitesi projesi. Kestane köyü mahalle yollarının iyileştirilmesi projesi. Kestane köyü tarihi cami ve tarihi köprülerin restorasyonu ve projesi. Gülyalı-Kestane köyü dereyolu projesi. Kestane köyü mesire yeri projesi.
Cörüt, son olarak şunları söyledi; Bu projeler hem ilçemizin vizyonunu değiştirecek, hem istihdam yaratacak hem de ilçemizin görselliğine güzellik katacaktır. Uygulamaya koyacağımız bu projelerin her birisi ilçemiz adına önemli ve değerli projeler olup özellikle alt yapı,konut, çöp, Pazar yeri,içme suyu,hayvancılık tarım ve Turizm ilçemiz ve bölgemiz adına vazgeçemeyeceğimiz projeler olup bunları hayata geçirdiğimizde ilçemiz halkı hem rahat bir nefes alacak hem de istihdam kazanmış olacaktır dedi.
Editör: Haber Merkezi