Başkan Aşkın Tören’in talimatları ile hem merkezde hem kırsalda şehrin dört bir yanına dağılan belediye ekipleri tüm ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıyor.

Hayatın her alanında tüm sosyal kesimleri kapsayan dayanışma örnekleriyle aidiyet hissini pekiştiren, Altınordu’da yaşayan her vatandaşa yalnız değilim duygusunu yaşatan Altınordu Belediyesi, tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gece gündüz demeden ulaşıyor.

Araştırmalar sonucu tespiti yapılan ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra vatandaşlardan gelen tüm talepleri de titizlikle değerlendiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri odun ve kömürden oluşan yakacak paketlerinin yanında gıda desteğini de hem merkezde hem kırsalda en ücra köşedeki vatandaşlara kapı kapı ulaştırmayı sürdürüyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bir taraftan altyapı ve fiziki yatırımlarla şehri imar ettiklerini, bir taraftan da sosyal belediyeciliğin gereği olarak toplumun bütün kesimlerinin yanında olmaya gayret ettiklerini ifade etti.

Altınordu’nun Sosyal belediyecilikte bölgesinde ve ülkesinde söz sahibi bir belediye olduğunun altını çizen Başkan Tören, “şehrimizin altyapısından üst yapısına, tarımdan ticarete, teknolojiden tasarıma, kültürden sanata ve istihdama kadar şehrimize vizyon katacak birçok alandaki projelerimiz devam ediyor. Onları önemsediğimiz kadar, sosyal belediyeciliği ve gönül belediyeciliğini de önemsiyoruz. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi