Ordu, Trabzon, Giresun, Rize, Artvin ve Gümüşhane illerinin iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarından oluşan Doğu Karadeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanlığına Ordulu iş insanı Samet Aktaş seçildi. Büyük bir ekonomik güce sahip 6 ilin iş dünyasındaki önemli temsilcisi olan DOKASİFED’i Ordulu Başkan yönetecek. Derneğin başına Ordulu bir firmanın Yönetim Kurulu Üyesinin seçilmesi Ordu’daki iş dünyası tarafından da olumlu karşılandı.

Aktaşlar Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Samet Aktaş daha önce Ordu Genç İş İnsanları Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmıştı. Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla da takdir toplamıştı. Ordu pidesini dünyaya ihraç eden başarılı iş insanı ihracattaki başarısının yanı sıra STK görevinde genç iş insanları için gösterdiği çaba ile akıllarda kalmıştı.  Samet Aktaş’ın Başkanlığa seçilmesi ile birlikte DOKASİFED’in Genel Merkezi de Ordu’ya taşınacak.  Aynı zamanda TÜRKONFED’in de Yönetim Kurulu Üyesi olan Samet Aktaş, DOKASİFED’in de Başkanı olmasıyla birlikte önemli kuruluşlarda Ordu’nun gücünü de artıracak.

Samet Aktaş Başkanlığında kurulan yönetimde, Sadık Bora Çakmak, Mehmet Manzak, Yusuf Çakır, Adem Kahraman, Barış Sancak, Zeliha Ödemiş, Orhan Kahveci, Oktay Gül ve Altuğ Sönmez bulunuyor. Yönetimde bulunan Sadık Bora Çakmak ve Mehmet Manzak Başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi