OrduYorum/Hasan Özata
İlimizin tanınmış işadamlarından Beta Açı dershanesi yönetim kurulu başkanı, Amatör sporcular konfederasyonu yönetim kurulu üyesi İlhan Şahin şimdi de turizm sektörüne el attı.
Sahilde şehirlerarası otobüs terminali karşısında bulunan ve uzun süredir yapımı devam eden ve nihayet açılış aşamasına gelen EGAS OTEL ve DEJAVU RESTAURANT & CAFE BİSTRO'NUN açılışı seçkin davetlilerin katılımı ile açıldı.
Açılışa Ordu valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu büyükşehir belediye başkan vekili Av. Süleyman Tomakin,Ordu kültür ve turizm müdürü Erkan Gülderen,Ordu ticaret odası meclis başkanı Ufuk Ünal,Ordu 19 Eylül gazeteciler cemiyeti başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış yönetim kurulu başkanı işadamı İlhan Şahin’in kısa açılış konuşması ile başladı.
Şahin; konuşmasında uzun süredir emek ve çaba harcadıkları bu güzel ve güzide mekanı orduluların hizmetine sunmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, bundan sonra ordulu ve dışarıdan gelen misafirlerimiz gerek restoranında bölgesel damak tadını alacakları, gerekse temiz ve güzel otelimizden yararlanacaklarını sözlerine ekledi. 
Daha sonra açılış konuşmasını yapmak üzere vali İrfan Balkanlıoğlu mikrofona geldi. Balkanlıoğlu ordu ya geldikten sonra ilk açılışını yaptığını inşallah bu tesis hem ordululara hem de işletmecisine ve çalışanlarına hayırlı olur dedi. Balkanlıoğlu, konuşmasına turizmin önemine vurgu yaparak şunları ifade etti. 
Turizm bu bölgenin bundan sonra olmazsa olmazıdır. Bizler gelen turistlere iyi davranıp ücrette de makul davranırsak turist gittiği yerde bizim reklamımızı yapar. Ve buraya turist yönlendirir. Aksi halde tersi olur. Yine reklamımızı yapar ancak bu sefer sakın orduya uğramayın ya ilerde şuraya gidin ya da geride buraya gidin der. Onun için işletmelerimiz turizm sektöründe turistlere iyi davranıp onlara hoş ve güzel vakit geçirmelerini temin etmelidirler dedi. Vali Balkanlıoğlu sözlerini başta söylediğim gibi hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olmasını diliyorum diyerek bitirdi.
Daha sonra açılışa katılan Altınordu belediye başkanı Engin Tekintaş’ta katıldı.
Açılış daha sonra kuran okunması ile ve kurdele kesilmesi ile ikramların yapılması sonucunda sona erdi.

Editör: Haber Merkezi