Sezonun ikinci yarısının ikinci haftasında deplasmanda Batman Petrolspor A.Ş. ile karşılaşan Fatsa Belediyespor, lig lideri karşısında son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup olmuştu. Sarı-Lacivertli ekip maç öncesinde olumsuz hava şartlarından dolayı beklenenden geç şekilde Batman'a ulaşırken, stadyumun kartlardan temizlenmesi ve yeterli şartların oluşmasıyla karşılaşma oynanmıştı.

Karşılaşmanın ardından dönüş yolunu düşünen Fatsa Belediyespor, ilk olarak karayolu ile karşılaşmanın oynandığı şehir olan Batman'dan Diyarbakır'a hareket eden camia, Ergani'de kara takıldı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada ise: ''Batman Petrolspor maçı sonrası yoğun kar yağışı nedeniyle dönüş yolunda Ergani'de mahsur kalan takımımızı en iyi sekilde ağırlayan İlçe kaymakamı ve Belediye Başkan vekili sayın Ahmet Karaaslan, Gençlikspor Müdürü, İlyas Çalışkan ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız'' ifadelerine yer verildi.

Fatsa Belediyespor, kendilerine yapılan misafirperverliğin ardından. Diyarbakır Havalimanı'ndan Ankara aktarmalı şekilde Ordu'ya ulaştı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi