2022-2023 sezonuna istediği gibi başlayamayan ve tek galibiyetle birlikte alt sıralarda kadar gerileyen Fatsa Belediyespor, kritik maçta sahasında Akhisarspor ile karşı karşıya geldi. Maçın sonunda ise yüzü gülen taraf Fatsa Belediyespor oldu.

Fatsa Belediyespor teknik direktörü Niyazi Hüseyinoğlu formsuz olmalarına rağmen çift forvetini de ilk 11’de sahaya sürerken sezon boyunca sakatlığından dolayı ilk 11’e alamadığı Mustafa Değirmenci’ye de 11’de şans verdi. Ordu ekibi maçın 30.dakikasında Harun Atalay’ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla bitti. Konuk ekipte daha önce 52 Orduspor Futbol Kulübü forması giyen Göksu Mutlu 67.dakikada konuk ekip adına beraberlik golünü attı. Mutlak galibiyet isteyen Fatsa Belediyespor ise 88.dakikada Ramazan Üzer ile bulduğu golle altın değerinde bir galibiyet aldı.

Fatsa Belediyespor aldığı galibiyet sonrasında 12 puana ulaşarak 14.sıraya yükseldi. Akhisarspor ise 13 puanda kaldı.

Stadyum: Fatsa İlçe Stadyumu

Hakemler: Sercan Karaca, Adnan Akbulut, Ömer Akman, Yunus Gül

Fatsa Belediyespor: Mehmet Akif Önal, Gökhan Günel, İlyas Kahraman, Emrah Günaydın, Yiğit Köse, Batuhan Eren, Harun Atalay (Dk.90 Bilal Can İner), Şahinali Terzi, Mustafa Değirmenci (Dk.74 Ramazan Üzer), Umut Koray Öz (Dk.90 İbrahim Halil Aksu), Cemilcan Eryılmaz (Dk.82 Gökdeniz Patan)

Akhisarspor: Halil Yeral, Göksu Mutlu, Recep Kutun, Yusuf Kanal (Dk.33 Turhan Kaya), Yusuf Acer, Enes Tayfun (Dk.66 Yiğit Bayındır), Furkan Korkut, Gökmen Aydoğdu, Serkan Sefil (Dk.89 Semir Görer), Halil İbrahim Karavuş (Dk.46 Bekir Akın), Mehmet Salih Yiğit

Goller: Dk.30 Harun Atalay, Dk.88 Ramazan Üzer (Fatsa Belediyespor), Dk.67 Göksu Mutlu (Akhisarspor)

Sarı Kartlar: İlyas Kahraman, Ramazan Üzer (Fatsa Belediyespor), Göksu Mutlu (Akhisarspor)

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi