Fatsa ilçesi Demirci Mahallesi’nde bu yıl 2’ncisi düzenlenen eğitim ve kültür şenliğinde konuşan Başkan Güler, yapılacak diğer yatırımlarla Fatsa ilçesi başta olmak üzere diğer ilçelerin kabuğunu kıracağını söyledi.

3 yıllık süre içeresinde Fatsa ilçesine 184 milyonluk yatırım yaptıklarını söyleyen Başkan Güler, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle güzel çalışmalarından dolayı Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar ve ekibini tebrik ediyorum. Bugün burada çok güzel ve anlamlı bir etkinliği birlikte yapıyoruz. Fatsa ilçemize yakışan bir çalışma olmuş. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Fatsa ilçemizde önemli çalışmaları Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar ile birlikte yürütüyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Burada da bugün bunu görmek mümkün. Fatsa’nın bu güzel gelişimine katkı sunmak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak önemli yatırımları hayata geçirdik. Sadece bu bölgede yapılacak olan Bolaman Vadisi projesi burayı bambaşka bir noktaya taşıyacak. Büyükşehir Belediyesi olarak aradan geçen 3 yıllık süre içerisinde 184 milyon TL’lik yatırım yaptık. Duruyor muyuz? Hayır. Fatsa ilçemiz başta olmak üzere diğer ilçelerimize de yatırım yapmaya oraları da aynı şekilde modern hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi