Karaaslan, partisinin AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Teşkilat Akademisi Eğitim Programı"na katıldı.

Karaaslan, konuşmasında AK Parti'nin en büyük başarısını anlatmak için belki birçok sıfat, ifade, cümle kurmak gerekeceğini belirterek, kendisine göre partisinin en büyük başarısının halkın sesine kulak verebilme kabiliyetini her geçen gün daha da geliştirmesi olduğunu söyledi.

Karaaslan, şunları dile getirdi: "Bir siyasi harekettir, bir yürüyüştür, bir davadır ama buradaki en önemli başarı halkla omuz omuza, milletten aldığı, milletin yol göstermesiyle birlikte çizdiği istikametteki yürüyüşüdür. Buradaki kararlılığıdır. Liderlerimizden gördüğümüz, öğrendiğimiz, onunla birlikte yol yürümenin bizlere vermiş olduğu büyük sorumluluktur. O yüzden bugün teşkilatlar olarak kapalı salonlarda eğitim alıyoruz ama bir yandan da sahanın sesine kulak vermeye devam ediyoruz."

AK Parti siyasetini diğer siyasi partilerden ayıran en önemli özelliğin, aynı zamanda kulak verebilmek kadar çözüm üretebilme kabiliyeti olduğuna dikkati çeken Karaaslan, "Birtakım siyasi partiler, bugün kendini muhalefet olarak adlandıranlar, sorunun olduğu yere gidip sorunu büyütmeyi amaç edinenlerdir. Bizse sorunu görüp çözme iradesini gösterenleriz. Dolayısıyla bugün vatandaşımızın umutlarını bağladığı, şu anda hayatında sorun olarak gördüğü alanlarda 'Yine bunu yaparsa, yine bunu çözerse AK Parti kadroları çözer.' dediği ve hakikaten gelecekle ilgili hem kendisinin, ailesinin, şehrinin umutlarını bağladığı yegane kadrolar olmanın da bize yüklediği büyük bir sorumluluk var." ifadelerini kullandı. AA

Editör: Haber Merkezi