Vali Yavuz, Star TV’de her Pazartesi akşamı ekranlara gelen ve ilgiyle izlenen dizinin çekimlerinin gerçekleştiği İstanbul'un Şile ilçesindeki dizi setinde, Şehit Özel Harekat Polis Memuru Yalçın Yamaner’in çocukları Begüm Erva ile Betül Esma Yamaner’i ‘söz’ dizisinin  oyuncuları ile buluşturdu.

 

Oldukça heyecanlı olan ve  mutlulukları gözlerinden okunan ile Betül Esma ve  Begüm Erva, "Bugün hayalimiz gerçek  oldu. Çok sevinçliyiz. Söz dizisi oyuncuları ile tanışmak istemiştik. Bunun hayalini kurduğumuz sırada Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un bizlere göndermiş olduğu mektubu aldık. Mektupta bizlere hayallerimizi, arzu ve isteklerimi soran Sayın Valimize biz de ‘söz’ dizisinin setine gitmek ve oyuncularla tanışmak istediğimizi bildirdik. Bizi kırmayarak, hemen hayalimizi  gerçekleştiren ve annem Hacer Yamaner ile birlikte bizleri dizinin İstanbul Şile’de çekimlerinin yapıldığı setine gönderen Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a çok teşekkür ediyoruz" diyerek, duygularını dile getirdiler.

 

‘Söz’ dizisi başrol oyuncuları Tolga Sarıtaş, Eren Vurdem, Doğukan Polat, Görkem Sevindik, Nihat Altınkaya, Aybüke Pusat, Aytaç Şaşmaz, Güler Korkmaz başta olmak üzere tüm oyuncular Betül Esma ile Begüm Erva ile yakından ilgilenerek, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Oyuncular, Vali Seddar Yavuz’a da şehit çocuklarının hayalini gerçekleştirdiği için teşekkür ettiler. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi