Geçen sezon yaşadığı mali kriz sonrası Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nden küme düşen Orduspor Kadın Basketbol Takımı’nda yeni sezonda ümitsizlik mevcuttu. Özellikle taraftarlar futbol takımınında da yaşanana maddi anlamdaki zorluk sonrası basketbol takımının kulüp için fazlalık olduğunu bile düşünmeye başlamışlardı.
 
Sezon başında Hakan Yiğit’i takımın başına getiren Orduspor Kadın Basketbol Takımı, başantrenörün raporu doğrultusunda yakından tanıdığı ve daha önce birlikte oynanan oyuncuları da takıma kazandırdı. Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’i öncesinde Federasyon Kupası oynayarak 8’li finallere kalan Menekşeler ardından lige başladı.

Oynanan maçlarda bitmek bilmeyen enerjisi ile takımı ateşleyen Hakan Yiğit’in enerjisi iç sahada taraftarla birleşince geride kalan 7 haftada oynanan 4 iç saha maçından da galibiyet geldi. İstanbulgücü gibi güçlü rakibini uzatmada yenen Orduspor, diğer 3 maçından da parkeden farklı galibiyetle ayrılmıştı.

Hakan Yiğit yönetimindeki Orduspor, 8.haftada deplasmanda oynayacağı Elazığ İl Özel İdare maçını kazanarak ilk dış saha galibiyetini almak istiyor.
Ordu Yorum  / Samet Karadağ / Özel Haber
Editör: Haber Merkezi