İkizce ilçesine gelişinde Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Okan Ayaz, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, İlçe Emniyet Amiri Hakan Ormancı, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yunus Çelik tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, daha sonra Kaymakamlık Makamına geçerek, bir süre önce İkizce Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Okan Ayaz’a, “İkizce Kaymakamlığı göreviniz hayırlı, uğurlu olsun. Allah mahçup etmesin” diyerek, görevinde başarılar diledi.

İlçenin genel durumu, ihtiyaçları, sorunları ve ilçede yürütülen kamu yatırımları ile ilgili Kaymakam Okan Ayaz’dan detaylı bilgi alan Vali Sonel, Kaymakamlık binası içerisinde yer alan birimleri de gezerek, buralarda görev yapan personellerin hal ve hatırlarını sordu ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İkizce Belediyesini de ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Osman Kaygı’dan belediyenin hizmetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, “Yapmış olduğumuz hizmet ve projelerimizde Sayın Valimizin her zaman desteğini gördük. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve yardımlardan dolayı ilçe halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi