2022-2023 sezonunda mücadele ettiği Kadınlar 1.Ligi'de kulüp tarihindeki ilk sezonunu geçiren Ünye Gücü Kadın Futbol Kulübü, 9.haftanın ardından sadece 2 galibiyet almıştı. Özellikle Şırnak'ta oynanan maçta Nuhspor karşısında kaybeden ancak TFF'ye kural ihlali konusunda itirazda bulunan Ordu temsilcisi, yine bir tartışmalı maçı geride bıraktı.

Giresun 75.Yıl Futbol Sahası'nda kritik bir maça çıkan ve aynı hedefte ligde mücadele ettiği Giresun Sanayispor'a konuk olan Ünye Gücü Kadın Futbol Kulübü, Karadeniz Derbisi niteliği taşıyan ilk 45 dakikasını 1-0 önde kapattı. Ev sahibi ekip maçın ikinci yarısında beraberlik golünü bulurken golden sonra ise ortalık karıştı. Ünye Gücü Kadın Futbol Takımı kalecisi ve daha sonra tüm takım ile rakip takım oyuncuları arasında başlayan gerginlik daha sonra yedek kulübesindeki oyuncular, teknik ekip ve hatta takımın sağlıkçılarına kadar sıçradı. Olayların yatışması ile Ünye Gücü Kadın Futbol Takımı'ndan iki oyuncu oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda ise Giresun Sanayispor bir gol daha bularak maçı 2-1 kazandı.

Ordu ekibinin ise maçtan sonra hastahaneye giderek darp raporu aldığı ve maçla ilgili bir şikayette bulunacağı öğrenildi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi