Alınan kararların Ordu’ya ve teşkilatlarına hayırlı olmasını temenni eden Başkan Şanlıtürk, partisinin Kızılcahamam'da 4-6 Şubat’ta Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ile milletvekillerinin, 11-13 Şubat günlerinde de il başkanlarının katılacağı toplantılar üzerine değerlendirmelerde bulundu.

 “Siyaseti yeniden dizayn edeceğiz”

Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, devletin bekasına ve milletin bütünlüğüne dönük bir siyasi seferberlik çağrısı içermektedir diyen Başkan Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Ordu’da da yaptığımız ve yapmaya devam edeceğimiz toplantılarda, Türkiye’yi ve özellikle de siyaseti yeniden dizayn ederek meşru yönetimi değiştirmek isteyen küresel emperyalizmin çıkarları doğrultusunda hareket eden arızalı muhalefete karşı partimizce bayrak açıldığı ilan edilecektir. Millî iradenin 2023’te bir kez daha tecellisi yolunda milletimiz, MHP’de ve bu iradeyi temsil eden Cumhur İttifakının siyasi bayrağı altında toplanmaya davet edilecektir. Bilindiği gibi bayrak, millî birlik ve beraberliğimizi temsil eden kutsal bir simgedir. Türk vatanının birlik ve bütünlüğünü temsil eden al bayrağın ülkemiz sınırları içinde sonsuza kadar dalgalanacağına inandığımız gibi; toplantılarda, Cumhur İttifakını vücuda getiren millî iradenin de siyasi hayatımızda uzun yıllar boyunca bir bayrak gibi dalgalanacağı anlatılacaktır” diye konuştu.

 “MHP millî varlığımızın sigortasıdır”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın’ın da konuyla ilgili açıklamalarını ilçe başkanlarıyla paylaşan Başkan Şanlıtürk; “Toplantılar, Cumhur İttifakını zaruri kılan millî mutabakat zeminini dağıtmak isteyen iş birlikçi muhalefet anlayışına karşı, MHP teşkilatlarının tuttuğu bayrak nöbetinin göstergesi olacaktır. MHP kadroları, varlığını milletimizin bekasına ve Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne adamıştır. MHP teşkilatları, 2023’te Lider Ülke Türkiye hedefini gerçekleştirecek olan Türkiye sevdalılarıdır. MHP, milletimizin siyasette tüten ocağıdır. MHP, millî vicdanın aksisedasıdır. MHP, millî varlığımızın sigortasıdır. Tarihin üzerimize yüklediği bu büyük misyona dört elle sarılmaktan vazgeçmeyeceğiz. Bekamıza dönük tehditleri görmezden gelmedik, gelmeyeceğiz. 53 yıldır olduğu gibi; ülkemizin kutlu değerlerini aşkla, şevkle muhafaza edeceğiz. Vatanımızın bütünlüğüne ihtirasla sarılacak, canımızla, kanımızla sahip çıkacağız. 2022 yılında da vatandaşlarımızla konuşup halleşmeye devam edeceğiz. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi