Şanlıtürk, gerçekleştirdiği ziyarette Şube Müdürü Mehmet Güney ile istişarelerde bulunduktan sonra akabinde TMO’nun Ordu merkezde alım yaptığı depoya giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Temaslarının ardından basın mensuplarını değerlendirmelerde bulunan Başkan Naci Şanlıtürk; “İl Sekreterimiz Mehmet Özçelik, İl yöneticilerimiz Engin Yılmaz, Fahri Altunbaş ve Yaşar Aktaş Beyler ile birlikte; Toprak Mahsulleri Ofisi Şube Müdürü Mehmet Güney’i makamında ziyaret ettik. Akabinde TMO’nun Ordu merkezde alım yaptığı depoya giderek vatandaşlarımızdan fındık alma işlemine tanıklık ettik. Memnuniyetlerini yerinde gözlemledik. Devletimiz her şeyi düşünmüş. Nem ölçmeden randımana, tartım işlemine kadar yapılan işlemlerin tamamı yakın çekimde kameralar tarafından kaydedilmekte ve Vatandaşımız tarafından canlı olarak izlenebilmektedir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

TMO’nun en geç 21 gün içerisinde üreticinin parasını ödediğini de sözlerine ekleyen Başkan Şanlıtürk; “TMO’ya fındığını veren vatandaşımız en geç 21 gün içerisinde mahsulünün parasını alabiliyor. Tüm üreticilerimize bol bereketli kazançlar diliyorum. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için sayın müdürümüze teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte sohbete iştirak eden Altınordu Ziraat Odası Başkanımız değerli kardeşim Sayın Atakan Akça Bey’e ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi