İlçe Başkanları Toplantısında konuşan Başkan Şanlıtürk; “Değerli dava arkadaşlarım, Aziz hemşerilerim, biz göreve geldiğimiz günden bu yana 20 İl ve İlçe kongrelerimizi tamamladıktan sonra, Muhterem Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla öncelikle 2023’e doğru Adım Adım Anadolu, Adım Adım İlçe Toplantıları ve Bölge mitinglerimizle birlikte şimdide Mahalle Toplantılarımıza başlamış bulunmaktayız.

“Sahayı ve sahada olan atmosferi soğutmayacağız”

Bu çalışmalarımızda yaptıklarımız ve yapacak olduğumuz çalışmalarımızı vatandaşlarımıza birebir anlatmaya devam edeceğiz. Durmayacağız, hem sahayı hem de sahada olan atmosferi asla soğutmayacağız. 2023’ün Haziran ayında yapılacak olan Başkanlık ve Milletvekili seçimlerine kadar birlikte hareket ederek dokunmadık el bırakmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği ve verdiği talimatlar doğrultusunda; “Adayımız Belli, Kararımız Net.” Bu minvalde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Şanlıtürk, programın ardından ise; “19 İlçemizin tamamıyla Aylık Olağan İlçe Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdik. Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin 20 Kasım’da, Samsunda gerçekleştireceği mitingin detaylarını planlamak ve yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Alınan kararların İlimize ve İlçelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Kıymetli İlçe Başkanlarımıza toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi