Bahçeli’nin Orta Karadeniz illerinde gerçekleştirdiği mitinglerde Samsun’un ardından Amasya’ya da en fazla çıkarma yapan il yine Ordu oldu. Şanlıtürk ile birlikte MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İlçe Başkanları, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra gönüllü olarak katılım sağlayan vatandaşlara da yol boyunca ilgi ve yüksek oldu.
 

Şanlıtürk’e Yalçın’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Mustafa Kalaycı ve Önceki dönem Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul ile İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ilgi göstererek tam destek veren isimler oldu.
Miting öncesi Amasya girişinde karşılanan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin de elini öperek hayır dualarını alan Şanlıtürk, miting sonrası gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getirerek katılım sağlayan bütün teşkilat mensuplarına da ayrıca teşekkür geldi.
Bu arada miting süresi boyunca kulislerden alınan bilgilere göre Şanlıtürk’e başta Genel Başkan Bahçeli olmak üzere Bahçeli’nin kurmayları tarafından da Ordu için tam destek verildiği de alınan bilgiler arasında yer aldı.
Öte yandan Amasya'da 'Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında, "Bir kez daha aday olması mümkün değildir" açıklamasına çok sert tepki gösterdi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi