Tokat Mali Müşavirler Odasının düzenlediği iftar programına, TÜRMOB Genel Başkanı YMM A.Masis Yontan, Tokat Mali Müşavirler Odası Başkanı Turan Çelik, Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Samsun Mali Müşavirler Oda Başkanı Hayrul Kayar, Sivas Mali Müşavirler Oda Başkanı Hasan Coşkun Erkmen,  Çorum Mali Müşavirler Oda Başkanı Ali Can Doğan Ve Amasya Mali Müşavirler Odasına Temsilen Oda Sekreteri Ziya Kanpolat, Odaların Değerli Temsilcileri Ve Ordu Mali Müşavirler Odası Sekreteri Mehmet Ender Sönmez katıldı.

Tokat Mali Müşavirler Odası Başkanı Turan Çelik yemek sonrası yaptığı konuşmada; Bizi böyle mukaddes bir günde bir araya gelmemize vesile olan mübarek Ramazan ayının ve sonundaki Ramazan Bayramının tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.’’dedi. Mesleğin geleceği, ancak meslektaşın birlik ve beraberliğinde, mücadele etmesinde olduğunu hatırlattı.

İftar yemeğin onur konuğu TURMOB Genel Başkanı A.Masis Yontan; "Hep birlikte Ramazan Ayını idrak ediyoruz. Dualarımız; sevgi, hoşgörü, adil paylaşım ve barışın egemen kılınması, savaşların son bulması insanın insana zulmünün sona ermesi içindir. ‘’dedi.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; "İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında; paylaşma, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma açısından güzel örneklerin sergilenmesini ümit ediyor, Müslüman âlemini ortak düşünce ve değerlerde buluşturan Ramazan ayında barışın ve hoşgörünün hâkim olmasını diliyorum. Bizleri bu akşam böyle güzel bir Ramazan sofrasında bir araya getiren Tokat SMMM Odası Başkanı Turan Çelik başta olmak üzere TÜRMOB Genel Başkanımız A. Masis Yontan’a, Samsun SMMM Odası Başkanı Hayrul Kayar’a, Sivas SMMM Odası Başkanı Hasan Coşkun Erkmen’e, Çorum SMMM Odası Başkanı Ali Can Doğan’a, Amasya SMMM Odasını temsilen Oda Sekreteri Ziya KAnpolat ile Odaların değerli yöneticilerine, Oda çalışanlarına ve Tokatlı meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi