Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi öncesinde Yerel Liglerde basketbol heyecanı başlıyor. Ordu’da da 3 Ocak tarihinde Ünye Meçhul Asker, Ulubey Ohtamış, Gençlik Spor ve Ünye Akisder kulüplerinin parkeye çıkacağı mahalli lig öncesinde Ulubey Ohtamış Spor Kulübü oldukça iddialı.

Yeni kurulan bir takım olan ve ilk resmî maçlarına 3 Ocak 2022 Pazartesi Atatürk spor Salonu’nda Gençlikspor ile oynayacağı olan Ulubey ekibinde Basın Sözcüsü Mustafa Kemal Poyraz destek istiyor. Poyraz: “Bu yıl kulübümüzün ilk yılı ve Ordu Yerel Basketbol Ligi ile ilk resmi basketbol maçı  serüvenimize başlıyoruz. Ulubey Ohtamış Basketbol takımımızla birlikte Ordu ilinde Basket’e bir yenilik, bir dinamizm geldi. Bu anlamda güzel bir yönetim oluşturduk. Basketboldan anlayan, elini taşın altına koyan, emek veren. Ordu ilimizi en iyi şekilde temsil edebilmek için iddialı bir kadro kurduk. Hedefimiz tabi ki de Basketbol Bölgesel Ligi’nde başarılı olmak. Hedeflerimiz büyük. Bizleri her platformda destek veren taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu noktada Ohtamış’lı, Ulubey’li, Gürgentepeli, Gölköy’lü. Altınordu’lu velhasıl tüm Ordu'lu hemşerilerimizi maçlarımıza davet ediyoruz.” dedi.

Sahaya her zaman kazanmak için çıkacak bir takım olmak istediklerini belirten Poyraz: “Sahaya çıkıp tek bir yürek olarak, insanların desteğini alarak iyi bir yerlere geleceğimizi düşünüyoruz. Öncelikli hedefimiz doğru basketbol oynamak. Adımları hızlı hızlı çıkarken içini doldurarak çıkmak gerekiyor. Sahaya çıktığımız sürece her zaman hırslı, azimli ve kazanmak için çıkıyoruz. Taraftarımıza çağrıda bulunuyoruz, 03 Ocak 2022 Pazartesi günü, saat 17.00’de eski stadın yanında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacağımız Ulubey Ohtamış Spor ile Ordu Gençlik Spor Basketbol maçına taraftarımızı bekliyoruz. ‘Şimdi yanımızda ol’ sloganıyla maçlarımıza taraftarımızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi