Erkek ve Kadın branşlarında Hentbol 1.Ligi ile 2.Ligleri'nde uzun yıllar mücadele eden Ordu Gençlerbirliği Hentbol Takımı'nda yeni sezon öncesinde sıkıntılı süreç yaşanıyor. Ercan Akman'ın hem kurucusu hem de antrenörü olduğu Ordu Gençlerbirliği'nin geleceği hakkında ilk olarak Akman, 29 Haziran'da sosyal medya hesabından açıklamada bulunmuştu.

Tecrübeli antrenör sosyal medya hesabından yeni sezon öncesinde ''Ordu Gençlerbirliği Spor Kulübü, Hentbol branşında Kadınlarda 2.Lig, Erkeklerde ise 1.Lig hakkını devretme kararı almıştır. Almak isteyenler bana ulaşabilirler, saygılar.'' paylaşımını yapmıştı. Akman'ın aldığı bu karar sonrasında herhangi bir devir isteği gelmezken, yeni sezon öncesinde ise kulübün kapanması gündeme geldi.

Ordu Gençlerbirliği kurucusu ve antrenörü olan Ercan Akman'ın Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Valiliği, Altınordu Belediyesi ve şehrin ileri gelenleri ile defalarca görüştüğünü ancak bir sonuç alamadığını dile getirirken, lige başvuru tarihinin yaklaştığını ancak kulübü ya kapatacağını ya da devredeceğini söyledi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi