Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, MHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Onur Şahin, Altınordu Belediye Meclis Üyelerini basına ve kamuoyuna tanıttı. MHP Altınordu’da belediye meclis üyeleri ile birlik, beraberlik, tanışma ve kaynaşma programında biraraya geldi. Gövde gösterisine dönüşen programa ise Enginyurt’un açıkladığı dev projeler damgasını vurdu.


Altınordu ilçesi sınırları içerisinde bulunan Karşıyaka Mahallesinde düzenlenen tanıtım programına katılım ise hayli yüksek oldu. Programda konuşma yapan Cemal Enginyurt bütün meclis üyelerine birer belediye başkanıymış gibi çalışarak Ordululara hizmet etmelerini söyledi. Enginyurt partisinin önemli projelerini de burada açıklayarak AKP ve CHP gibi hayali ve afaki projelerle milleti kandırmadıklarını ifade etti.


YANDAŞ VE YOLDAŞLARINI İŞE ALACAKLAR



Konuşmasında AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’ı hedef alan Enginyurt; “30 Mart seçimlerine 30 gün kaldı. Ordulular bizleri 17 aydır yazılı ve görsel medyadan takip ediyor. Bugüne kadar yapacapı hizmetlerin projelerini ortaya koyan tek parti MHP oldu. Bakınız Enver Yılmaz o kadar çok yalan konuşuyor ki devlet yatırımlarını bile kendi projeleriymiş gibi vatandaşa lanse ediyor. Ama Ordulular bu tuzağa düşmeyecek. Enver Yılmaz’da, Seyit Torun’da Büyükşehir’in 3018 kişilik kadrosuna kimleri alacaklarını dahi söylemiyorlar. Birisi bir gülücük, bir öpücük, birisi de porselen dişleriyle verdiği pozlarla kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorlar Ordu’ya. Onun için söyleyemezler çünkü birisi yandaşlarını, birisi de yoldaşlarını işe alacak. Ama biz MHP olarak ne dedik bu kadroyu bütün 19 ilçeye eşit ve adil bir şekilde dağıtacağız dedik. Bu sözümüzü de mühürü teslim aldığımız gün hemen tutacağız. Allah bize inşallah sözümüzü tutmayıda nasip edecek” dedi.

ENGİNYURT DEV PROJELERİ BİR BİR AÇIKLADI



YAŞLILAR YAŞAM MERKEZİ


MHP’nin 19 ilçede ki ortak projelerine de değinen Enginyurt şöyle devam etti; “Bakınız projelerimizi üç aydır gittiğimiz her ilçede, her beldede kısaca girriğimiz her yerde anlatıyor ve diyoruz ki 19 ilçenin tamamına Yaşlılar Yaşam Merkezi kuracağız. Burası ne tür bir hizmet yapacak hemen söyleyeyim. Sabah 8’de yaşlılarımız evlerinden alınacak bu yaşam merkezlerine getirilecek. Burada tansiyonları ölçülecek, şekeri olan şekerine baktıracak 3 öğün ücretsiz yemeğini yiyecek. Sporunu, sohbetini yapacak, televizyonunu izleyecek ve eş dost sahibi olacak, akşam 6’da da evlerine götürülecek.


ENGELLİLER YAŞAM MERKEZİ


Yine bütün ilçelerimize Engelli Yaşam Merkezleri kuracağız. Buradaki faaliyetler ise Engelli kardeşlerimizin sosyal projelerle kendilerini topluma adapte etmeleri yönünde olacak. Yine engelli kardeşlerimiz kendi hüner ve becerilerini de burada ki merkez sayesinde ortaya koymuş olacaklar. Engellilerin bütün yaşama bağlanma adına engellerini kaldıracak yegane parti yine Ordu’da MHP olacak.


GENÇLİK MERKEZLERİ


Ayrıca yine bütün ilçelerimize Gençlik Merkezleri kuracağız. Bu merkezlerimiz de ise sokağa düşmüş, madde bağımlısı, uyuşturucu ve alkol batağına saplanmış gençlerimizi alarak rehabilite edilmelerini sağlayacak ve bu gençlerimizi de burada alacakları teknik eğitimlerle birlikte topluma kazandıracağız.


BÜYÜKŞEHİR KOORDİNASYON MERKEZLERİ


Yine Büyükşehir Belediyesi adı altında kapanan bütün Belde Belediyelerimizi Büyükşehir Koordinasyon Merkezi adı altında açarak yeniden hizmete sokacağız. Hiç bir beldenin kapanmasına asla göz yummayacağız. Büyükşehir belediyesi adı altında ilçe ve beldelere kuracağımız asfalt ve yol şantiyeleri ile bütün yollarımızı çift şerit haline getirip Ordu’yu 2 saat içerisinde İç Anadolu’ya bağlayacağız. Bütün bunların yanı sıra Ünye-Fatsa-Ordu limanlarını tam kapasiteli hale getirip ekonominin hareketlenmesine katkı sağlayacağız.


HASTA REFAKETÇİLERİ İÇİN MİSAFİRHANELER


Projelerimiz bunlarla bitmiyor. Bakınız Ünye-Fatsa ve Altınordu’ya birer tane Büyükşehir Belediyesi Misafirhanesi kuracağız. Bu projeye çok önem veriyoruz. Çünkü bu misafirhane çok büyük hayırlara vesile olacak. Burada da şu hizmetler yer alacak. Bakınız Mesudiye-Gölköy-Gürgentepe-Ulubey-Gülyalı’dan Ordu’ya hasta getiren hastalarımızın refaketçileri hastane koridorlarında, banklarda ve araba koltuklarında konaklamak zorunda kalıyorlar. Bu güzergahtan gelenler Altınordu’da ki misafirhanelerde ağırlanacak. Aybastı-Kumru-Korgan’dan gelenler Fatsa’da ki misafirhanemizde, Akkuş-Kabataş-Çatalpınar-Tekkiraz güzergahından gelenlerde Ünye’de ki misafirhanemizde ağırlanacaktır. Biz bu hasta refaketçilerini buralarda ücretsiz bir şekilde ağırlayarak bu muzdaripliğe de bir son vereceğiz. Hasta yakınları ve refaketçileri artık sağda solda perişan olmayacak.


BALIK-TEKSTİL-SANAYİ FABRİKALARI



Ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak Ordu’ya kuracağımız balık fabrikaları ile balıkçı kardeşlerimizi de sosyal güvenlik kapsamına alıp balıkçılarımıza denize küsmemelerini sağlayacağız. Balıkçılık sektöründe Karadeniz ve Türkiye genelinde örnek bir il olacağız. Yine tekstil fabrikalarını da 19 ilçemizin muhtelif yerlerinde faaliyete sokarak burada da gençlerimizin iş ve aş sahibi olmalarına olanak sağlayacağız. Sanayi alanında da atacağımız önemli adımlarla Ordu’da bu projelerimizin tamamında 10 Bin gencimizi iş sahibi yaparak göçüde önlemiş olacağımız gibi giden göçü de tekrar geri getireceğiz” diye konuştu.


ORDU SEVDAMIZA GÖLGE DÜŞÜREMEYECEKLER



MHP’nin projelerine Orduluların samimiyetle yaklaştığına dikkat çeken Enginyurt; “Ordulular bizim AKP ve CHP gibi laf üretmediğimize inandı. Ordulular bize güvendi, bizlerde bu inanca bu güvence layık olacağız. MHP Orduluların bize teslim edeceği mühürün hakkını fazlasıyla yerine getirmenin sözünü vermiştir. Onun için yaklaşan seçim sürecinde sizler Milliyetçi Hareketçiler olarak, sizler ülkücüler olarak asla tahriklere kapılmayın. Aranıza fitne ve fesat katanlar olacaktır. Bu fitne ve fesatçılara asla izin vermeyin ve aranızda barındırmayın. Biz sadece kendi hizmetlerimizle, kendi yapacaklarımızla kendimizi ifade edelim. Bizim Ordu sevdamıza birileri asla gölge düşüremez, düşüremeyecek de. Onun için 30 Mart’a kadar gecenizi gündüzünüze katın, uyumayın, sabredin. Çünkü Ordu’nun tamamı bize inandı ve güvendi her birinizin bu güvene layık olabilmesi için canla başla çalışmanız gerektiğinin bilincinde olduğunuzu biliyorum. Allah inşallah bizleri de sizleri de utandırmayacak. Bu duygularla hepinize ayrı ayrı başarılar diliyor Ne Mutlu Türküm Diyene diyorum” şeklinde konuştu.


ŞAHİN: MÜHÜRÜN HAKKINI VERECEĞİZ



Enginyurt’un ardından konuşma yapan MHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Onur Şahin’de MHP’nin birlik ve bütünlüğüne dikkat çekerek Altınordu Belediyesini ve Büyükşehir Belediyesini Orduluların bu kez ehil ellere MHP’ye teslim edeceklerine inandığını söyledi. Şahin konuşmasında kendilerine tam destek veren MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt’a ve parti teşkilatlarına da ayrı ayrı teşekkür ederek mühürün hakkını fazlasıyla vereceklerinin sözünü verdi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi