19 Eylül Gazeteciler Derneği başkanı Erdoğan Erişen ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Özata, Hayati Akçay ile Ordu Yeni Haber gazetesini ziyaret ettiler.
Yazı işleri müdürlüğüne atanan Şafak Deliçakar ve imtiyaz sahibi Ali Şenyurt’a ziyaretlerin ilkini gerçekleştiren 19 Eylül Gazeteciler Derneği başkanı Erdoğan Erişen ve beraberindeki heyet Deliçakar ve Şenyurt’a yeni görevlerinde başarılı dileklerinde bulundular. 
Orduda yerel basının güçlenmesi için gazete sahiplerine ve yöneticilerine önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü kaydeden  Erişen yazılı ve görsel medyanın son dönemlerde daha etkili olduğunu Ordu’da ise bu etkinin fazlaca hissedildiğini söyledi.
Bunun için yayın kuruluşlarının tarafsız davranmaları noktasında da gazetemizin ayrı bir hassasiyet gösterdiğine inandıklarını oluşan yeni yönetimle de bu hassasiyetin daha da sürdürüleceğini kaydetti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazı İşleri müdürü Şafak Deliçakar yaptığı değerlendirmede “ 19 Eylül Gazeteciler Derneği Ordu da kısa bir süre içerisinde farkındalık yaratmaya başladı. Bu farkındalığın yansımaları yazılı ve görsel basın için elbette çok önemli. İlimizde yerel basının güçlenmesi adına ortak akıl ile ayrımlaşmadan el ele kol kola girerek basamakları emin adımlarla çıkacağımıza inanıyorum. Bu mantıkla hareket edilecek olursa Ordu basının da kısa bir süre içerisinde hak ettiği yere geleceğine inanıyorum dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi