DEVA Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Türkmen, Ordu’nun spor kültürü ve hafızasının yok edilmeye çalışıldığını ifade ederek; “Önce vali konağının yanındaki kortları yok edip yerine otopark yaptınız. Şimdi de Durugöl’de bulunan yüzme havuzunun yanındaki tenis kortlarını yıkıyorsunuz. Kimse bana yerine başka bir yerde yenisini yapıyoruz diye hikaye okumasın. Köşk Apartmanı’nın yanındaki sahayı da yıkıp rıhtım tarafına yenisini yaptınız ama kaç kişi orada basketbol oynuyor diye hiç baktınız mı? Şehrin bir spor kültürü ve hafızası vardır. Siz nedense bunu yerle bir etmeye bayılıyorsunuz.” Dedi.

Durugöl’deki kortların yerine ne yapacaksınız?

Türkmen; “Duyumlarımıza göre Millet Bahçesi veya kafeterya yapılacakmış. Peki benzer örneklerini gördüğümüz gibi Ordulunun parasıyla yaptığınız işletmeleri yandaşlarınıza mı paslayacaksınız? Şantiye kurulmuş, inşaat alanı kapatılmış ama yapılacak her neyse, projeye dair bir bilgilendirme tabelası dahi yok. Başlangıç bitiş tarihi, maliyeti bilen var mı? Yok! Neden? Yine bir yaptık oldu vakası bekliyor Orduluları. “ diye konuştu.

19 Eylül Stadyumu’ndan kötü kokular geliyor!

19 Eylül Stadyumu’nun yılan hikayesine döndüğünü söyleyen Türkmen, şöyle devam etti: “Şehrin en değerli bölgesinde bir stat mevzusu var ki tam bir yılan hikayesi. Birisi geliyor bir proje yapıyor. Elinde tapusu olan vatandaşlar: Hop birader hayırdır, kimin malını kime pazarlıyorsun? Diye haklı olarak itiraz ediyor. Mahkemelik oluyorsunuz. Yok yıkım kararı, yok iptali falan derken, Ordu’nun göbeğinde, yıllardır süren bir beceriksizlik örneği duruyor öylece. Bununla da kalmıyor, stadın kabloları, tesisatları yani sarf malzemeleri el altından birilerine peşkeş mi çekiliyor? Nasıl olsa gidiyoruz diyerek, memleketin içini mi boşaltıyorsunuz? Siz miras yedi hayırsız evlat gibi davranmaya devam edin. Bu ülkenin vatansever hayırlı evlatlarına geliyor sıra. Millet İttifakı işbaşına gelince, hukuk önünde hesap vereceksiniz.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi