Kısa kulüp tarihinde ilk kez mücadele ettiği profesyonel liglerde TFF 3.Lig 3.Grup’ta normal sezonu Play-Off potasında bitiren Orduspor 1967 A.Ş.’yi 2.Lig heyecanı sardı. Mor-Beyazlı ekip, Play-Off ilk maçında Ordu’da dolu tribünler önünde İçel İdman Yurdu Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Maça rakibine göre daha istekli başlayan Orduspor 1967 A.Ş., taraftar desteğini de arkaya alınca istediği pozisyonları bulmayı başardı. İlk yarıda Metin Sevinç ve Hakan Doğan ile goller kaçıran Ordu ekibi, kalesinde pozisyon vermedi ve soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi. 55.dakikada penaltı kazanan ve Hakan Doğan ile 1-0 öne geçen Orduspor 1967 A.Ş., bu golden sonra ise Cevat Can Ekinci ile net pozisyonu harcadı ve farklı ikiye çıkarma şansını elinin tersiyle itti. Son dakikalarda kalesini iyi savunan Mor-Beyazlı ekip maçı 1-0 kazandı.

Orduspor 1967 A.Ş. ile İçel İdman Yurdu Spor Kulübü arasındaki rövanş maçı 17 Mayıs tarihinde Mersin’de oynanacak.

Stadyum: Yeni Ordu Stadyumu

Hakemler: Fatih Tokail, Tolga Atasoy, Uğur Başdaş

Orduspor 1967 A.Ş.: Ali Alper Doğan, Eray Eren (Dk.85 Bilal Gülden), Ahmet Batuhan Akyüz, Kadir Seven, Adem Doğan, Serhat Velioğlu, Ufuk Özcan, Cevat Can Ekinci (Dk.78 Seçim Can Koç), Metin Sevinç (Dk.81 Mehmet Mert Özkaptan), Ferdi Konak (Dk.81 Oğuz Saltabaş), Hakan Aydın (Dk.85 Muhammet Ömer Çakı)

İçel İdman Yurdu Spor Kulübü: Sertaç Güzel, Batuhan Berkay Fındık, Gökcan Gelmen, Erhan Karayer, Aslan Gök, Ömer Önder (Dk.79 Berkay Öztuvan), Muhammed Raşit Şahingöz (Dk.59 Murat Can Bölükçalı), Nurettin Çağlar (Dk.46 Serhat Tunç), Batuhan Ayvaz (Dk.78 Furkan Güneş), Umut Aydın (Dk.85 Ömer Çiçek), Sabit Hakan Yılmaz

Goller: Dk.54 Hakan Aydın (Orduspor 1967 A.Ş.)

Sarı Kartlar: Ferdi Konak, Ahmet Batuhan Akyüz (Orduspor 1967 A.Ş.)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi