2021-2022 sezonun son haftalardın en formsuz takımlarından birisi olan ve 7 maçtır kazanamayan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, oynadığı son 5 maçta gol dahi atamamıştı. Hafta başında 5 futbolcuyu kadro dışı bırakan yönetim neşteri vururken, takım lig sonuncusu Kardemir Karabükspor deplasmanına ise mutlak galibiyet için gitti.

Henüz ligde puanı olmayan Kardemir Karabükspor karşısında maça kontrollü başlayan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, 21.dakikada ev sahibi ekibin kendi ağlarına gönderdiği golle 1-0 öne geçti. 29.dakikada ise genç oyuncu Yağız Berkay Hazar profesyonel kariyerindeki ilk golünü atarak farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahneye Mor-Beyazlı ekibin suskun golcüleri Oğuz Saltabaş ve Seçim Can Koç çıkarken maç 4-0 bitti. Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nde maçın 82.dakikasında ise Kadir Seven gördüğü ikinci sarı kart ile oyun dışı kaldı.

Ligde 7 maçın ardından kazanan ve omuzlarındaki galibiyet hasreti yükünü atan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, puanını 20 yaptı.

Stadyum: Dr.Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Burak Kaplan, Uğur Aydoğdu, Cemal Can Çakır

Kardemir Karabükspor: Olcay Toplu, Ali Kemal Yılmaz (Dk.52 Furkan Erdağı), Sezer Gündüz, Ahmet Yusuf Erakçaoğlu, Davut Çetinkaya (Dk.46 Furkan Övün), Doğukan Sabih Toksöz (Dk.74 Hasan Fehmi Tuna), Serkan Sıkılmaz, Ahmet Enes Karataş (Dk.46 Ömer Faruk Yaylacı), Melih Berat Arslan (Dk.69 Seyithan Kaba), Mustafa Akça, Uğurcan Yasin Tabak

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü: Ferhat Yılmaz, Mustafa Bayhan (Dk.70 Görkem Can Güner), Eray Eren, Ahmet Batuhan Akyüz (Dk.85 Ömercan Aslan), Eren Yalçın, Kadir Seven, Yağız Berkay Hazar, Serhat Velioğlu (Dk.80 Volkan Geyik), Cevat Can Ekinci, Muhammed Kurt (Dk.70 Seçim Can Koç), Oğuz Saltabaş (Dk.85 Asil Aksu)

Goller: Dk.21 Ali Yılmaz k.k., Dk.29 Yağız Berkay Hazar, Dk.66 Oğuz Saltabaş, Dk.77 Seçim Can Koç (Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü)

Sarı Kartlar: Doğukan, Serkan, Ahmet, Sezer, Ali Yılmaz, Olcay Toplu (Kardemir Karabükspor), Kadir Seven (Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü)

Kırmızı Kart: Dk.82 Kadir Seven (Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi