Ordu'da çalışmalarına başlayan ve ardından Bolu kampına giderek hazırlık maçları ile sezona hazırlanan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, yeniden Ordu'ya dönerek son hazırlıklarına başladı. Mor-Beyazlı ekip, 30 Ağustos Zafer Bayramında, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan tesislerde antrenman yaparken, antrenmanı ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı takip etti.

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü antrenmanını ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehmet Hilmi Güler'in ziyareti hakkında yaptığı açıklamada: ''Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler antrenmanımızı ziyaret etti. Başkanımız Savaş Şimşek ve yönetim kurulumu üyelerimiz ile birlikte gerçekleşen antrenmanı takip eden Hilmi Güler, antrenman sonrası takımımızla birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.'' ifadelerine yer verdi.


3.Lig'de kulüp tarihinde ilk maçına çıkacak olan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, 4 Eylül Cumartesi günü Büyükçekmece Tepecikspor ile 19 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak.
Editör: Haber Merkezi