Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (ORMEK), 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi başlıyor. Açılan kurslarla vatandaşların bilgi ve beceri yönünden gelişmelerine, zamanını verimli kullanıp sosyalleşmesi ve ev ekonomisine katkı sağlamalarına yönelik faaliyet yürüten ORMEK şubelerinde, 4 Ekim Pazartesi günü dersler başlayacak.

63 bin 747 kursiyer ücretsiz eğitim aldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ORMEK), açıldığı günden bu yana Altınordu, Fatsa ve Ünye kurs merkezlerinde, 2 bin 827 grupta 63 bin 747 kursiyere ücretsiz eğitim imkanı sağlandı. Kurslar sonunda yapılan sertifika sınavlarında başarılı olan kursiyerlere yurt içinde geçerli Millî Eğitim Bakanlığı ve Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifika verildi.

Çatalpınar Ve İkizce’ye yeni ORMEK Şubesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde faaliyet gösteren ORMEK şubelerine bu yıl iki ilçeyi daha ekledi. ORMEK 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde Çatalpınar ve İkizce ilçelerinde de faaliyet sürdürecek.

Tüm Covid 19 tedbirleri alındı

Covid-19 tedbirleri kapsamında, kursların sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilebilmesi için tüm önlemler alındı. Sınıflar, sosyal mesafe kurallarına göre düzenlendi. Kurslarda, maske, mesafe ve hijyen kurallarına ise eksiksiz uyulacak. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi