OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF) adıyla gerçekleştirilecek fuar ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, kamu ve özel sektörden birçok kurumla iş birliğinde hareket edeceklerini söyledi.

Fuar vesilesiyle yapılacak iş birliklerinin, oluşacak enerjinin kalıcı ve daim olmasını arzuladıklarını dile getiren Ünal, "Türkiye'nin marka kurumlarıyla bağlantımızı daha da işlevsel hale getirmeli ve sağlıklı zemine oturtmalıyız. Dolayısıyla daha önce, 'sektörel buluşmalar' adıyla yaptığımız bu etkinlikleri daha güçlü ve etkili organize edebilmeliyiz. OKAF'22'den OMÜ olarak güçlenmiş şekilde çıkmak zorundayız ki kurumsal ilişki ve iş birlikleri istikrarlı şekilde devam etsin." dedi.

Ünal, öğrenciler, mezunlar ve sektör açısından kariyer noktasında önemli katkılar sağlayan bölgesel kariyer fuarlarının interaktif program çerçevesinde birçok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılmasını hedeflediğini anlattı.

Ünal, Amasya Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin paydaş olduğu OKAF'22 fuarının 2-3 Mart'ta eski Makro Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşeceğini kaydetti. AA

Editör: Haber Merkezi