“Halk Günü”ne katılan yöre insanımızın hal ve hatırlarını sorarak, çocuklar başta olmak üzere her biriyle yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel, çocuklara karne tatillerinin nasıl geçtiğini sordu ve miniklere çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

“Halk günü toplantılarımıza katılan vatandaşlarımızı boş göndermemeye, devletimizin şefkatini, güler yüzünü göstermeye gayret ediyoruz“ diyen Vali Sonel, 68 yaşındaki işitme engeli olan Mesure Yücedağ adlı vatandaşın tedavisinin sağlık ekipleri tarafından yapılmasını sağlarken, Fatsa İlçesinden gelen 4 yaşındaki Ozan Uğur Utaş’ın göz kapağı düşüklüğü ameliyatının gerçekleşmesi için gerekli işlemleri başlattı. 14 yaşındaki Bengi Başimi adlı kız çocuğunun yaşadığı sağlık sorunun giderilmesi noktasında da İstanbul Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyatının yapılmasını sağladı. Ayrıca, diş tedavisi olması gereken vatandaşlara da yardımcı oldu.

İş için gelen vatandaşların da istihdam edilmesi noktasında gerekli hassasiyeti gösteren Vali Sonel, “Halk Günü” toplantılarında taleplerin başında ilk sırada yer alan yol şikâyetleri ile ilgili olarak vatandaşların mağduriyetinin giderileceğini, Valilik olarak gereken gayretin sarf edileceğini ifade etti. Haber Merkezi


 

Editör: Haber Merkezi