Ziyaretlerin ilkini TMO’ya gerçekleştiren Başkan Şanlıtürk, fındık üreticilerine hayırlı bir sezon dileyerek, TMO’ya güvenmelerini istedi. Şanlıtürk, ziyarette; “TMO Ordu Baş Müdürümüz Mehmet Güney Bey’i makamında ziyaret ettik. Toprak Mahsulleri Ofisimiz 22 Ağustos 2022 tarihinde birçok noktada Fındık alımına başlayacak.” Dedi.
 

Taleplerimizi TMO genel müdürüne de ileteceğiz”
 

Şanlıtürk; “Sayın Baş Müdürümüzle ilimiz genelinde Fındık Alım Noktalarının artırılması noktasında istişarelerde bulunduk, taleplerimizi ilettik. Bu taleplerimizi Bölgemizi ziyaret edecek olan TMO Genel Müdürümüze de ileteceğiz. Allah Devletimize güç kuvvet versin. Tüm üreticilerimize bol bereketli bir sezon diliyorum. Misafirperverliği ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 

Başsavcımıza başarılar diliyorum”
 

Akabinde HSK Kararnamesi ile Ordu’ya atanan Başsavcı Hasan Uçak’ı da makamında ziyaret eden Başkan Şanlıtürk; “HSK Kararnamesi ile İlimize atanan Başsavcımız Sn.Hasan Uçak'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Nazik kabulleri ve misafirliği için kendilerine teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi