Siyasi parti temsilcileri de birliktelik sağlayarak etkinliğe destek verdiler.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Plevne meydanında gerçekleşen etkinliğe İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi yaran İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutçu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Tğm Yusuf Ünsal, Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, siyasi partilerin kadın kolları başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Fatsa Belediyesi tarafından oluşturulan standda etkinliğe katılan protokol mensupları ve vatandaşlar ellerine boya sürerek platforma “Şiddete Hayır” simgesini sürdüler.

GSA’dan interaktif gösteri


Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi Oyuncuları etkinlikte oyuncuları da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü ile ilgili interaktif bir gösteri yaptı.

Etkinlik sırasında alanda dolaşan bir sokak hayvanı da sempatik davranışlarıyla dikkat çekti. Görevliler sokak hayvanının patisini de boyaya sürerek platforma sürdürmeleri ilginç bir görüntü oluşturdu.
Diğer yandan Fatsa Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri de hem şehir merkezinde hem de belediye binasında Kadına Yönelik Şiddet Hayır simgeli maske dağıtımı yaparak etkinliğe destek verdiler.

AK Parti Fatsa İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Serdar, “Kadına yönelik şiddete hayır diyoruz. Her zaman kadınlarımızın yanındayız, kadınlarımız güçlüdür, kadınlar annedir, kadınlar baş tacıdır. Kadınlarımıza her zaman değer verilmesini istiyoruz. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi