Sezona Cüneyt Tiryaki gözetiminde başlayan ve özellikle sezonun ikinci yarısının başında aldığı puanlarla Play-Off potasına kendisine yer edinen 52 Orduspor Futbol Kulübü, erteleme maçında 68 Aksaray Belediyespor'a 3-0 ve 27.hafta maçında Bayrampaşa Spor A.Ş. karşısında alınan 7-0'lık hezimetin ardından teknik direktör değişikliğine gidilmişti. Tiryaki'nin istifasını kabul eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, takımın başına yine Ordulu bir teknik direktör olan Hasan Erkin Şimşir'i getirmişti.

Tecrübeli teknik adam Hasan Erkin Şimşir gözetiminde ilk maçında Harbut Dibek Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile Ordu'da karşılaşan ve galibiyeti 1-0'lık skorla alan 52 Orduspor Futbol Kulübü, ikinci maçında ise deplasmanda İskenderunspor A.Ş.'ye 3-1 kaybetmişti. Haftayı BAY geçecek olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, geçen hafta oynanması gereken BAY haftasının olumsuz hava şartlarından dolayı bir hafta da maç yapmadan bekleyecek.

Hasan Erkin Şimşir, maç yapılmadan oynanacak bu süreçte ise takımla birlikte Gülyalı Tesisleri'nde hem bireysel hem de takım performansını arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi