Operasyonun sınır bölgesine giderek askere destek olmak için kurban adağı yapacak olan Aybastı Muhtarlar Derneği üyeleri, Aybastı Merkez Camii önünde yapılan tören ve dualarla uğurlandı.

Daha önce hazırlanan gıda ve kurbanlıkları askerlere teslim etmek üzere yola çıktıklarını ifade den Aybastı Muhtarlar Derneği Başkanı Cengiz Coşkun, “Türk milletinde bir yere giderken eli boş gidilmez, bizler de çam sakızı çoban armağanı sınır hattında görev yapan askerlerimize yöremize ait olan yiyeceklerden götürmek istedik” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı’na destek olmak amacıyla sınırda kurban kesimi yapacak olan muhtarların destekçisi olduklarını belirten Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, “Afrin’de hain terör örgütlerine ve devletlere karşı kahramanca mücadele veren Mehmetçiğimize destek vermek için savaşa hazır, gönüllü vatansever kardeşlerimizi uğurladık. Aybastılılar olarak her zaman Mehmetçiğimizin ve Devletimizin yanında ve emrindeyiz. Yüce Mevla’m Mehmetçiğimize güç kuvvet versin, yeni zaferler nasip etsin inşallah” şeklinde konuştu.

Uğurlama programına Aybastı Kaymakamı Refik Özsoy, Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Fazlı Eren, İlçe Karakol Komutanı J.Yzb.Ahmet Yüce, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Satan, Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi