Vali Sonel, gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Hasan Ali Yılmaz ve ekibine başarılar diledi. Vali Sonel, burada köklü bir geçmişe sahip olan Türkiye Kamu Sen’in Ordu İl Temsilciliğinin her zaman sendikal faaliyetleri içerisinde kamu çalışanlarının yanında olarak verdikleri hizmeti takdirle karşıladığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Ali Yılmaz ise; “Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Temsilciliği olarak Başkanlar Kuruluyla birlikte geçtiğimiz günlerde Ordu Valimiz Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etmiştik.

İlimizde tüm vatandaşların gönlünde taht kuran, her daim Devletimizin şefkatli eli olan mümtaz insan Sayın Valimizi kabulleri ve hoş sohbetleri için tüm başkanlarım ve Kamu-sen camiamız adına şükranlarımızı sunduk.

Bugünde Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel, Kamu-sen İl Başkanlığımızı ziyaret etmiştir. Sayın valimiz tüm hemşehrilerimizin istek ve taleplerine gece ve gündüz hiç durmadan koşturup devletimizin şefkatli elini uzattığı gibi, kamu çalışanlarının haklı taleplerini de dikkate alarak anında çözüme kavuşturması hasebiyle Sayın Valimize Türkiye Kamu-sen camiamız adına şükranlarımı arz ediyorum. Var olsun Devletimiz” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi