Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yeni yönetim ile beraber uygulamaya başladığı 'Genişletilmiş İl Toplantısı'nı her ay bir ilçede yapmaya devam ediyor. Genişletilmiş il toplantısının İlkini geçtiğimiz ay Ünye' de yapan CHP il yönetimi ikincisini de dün Aybastı'da yaptı.

CHP İl Başkanı Av. Atila Şahin,  Genişletilmiş il yönetim kurulu toplantılarını önemsediklerini belirterek; "Hem örgütlerin çalışma performanslarını hem de vatandaşların talep, istek ve sorunlarını yerinde görüp konuşmak için toplantılar önemli. Genişletilmiş il toplantısına o bölgenin ilçe başkanları ile o ilçenin ilçe yönetim kurulu üyeleride katılıyor. Önce parti binasında parti içi sorunların tartışıldığı bir toplantı yapılıyor daha sonra ise hep beraber  esnaf ziyaretleri gerçekleştiriliyoruz." dedi.

Şahin, Esnaflarımızın parti binalarına gelerek anlatamadığı sorunlarını bizler kendimiz esnaflarımızı ziyaret ederek bire bir görüşerek sorunlarını dinliyoruz. Gittiğimiz yerlerde bir çok şikayetlerle ve sorunlarla karşılaşıyoruz. Ancak her gittiğimiz yerde mutlaka sağlık ve yol sorunları ile su sorunu başta gelmektedir. Biz CHP olarak ana muhalefet olma görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Siyasal iktidarın eksik ve noksan yaptığını hatta yerel yönetimlerin noksanlarını ve eksiklerini bize anlatıldığı gibi değil bizimde görüp tanık olduğumuz haliyle muhataplarına iletiyoruz. Yapılan hizmetler için emeği geçen herkese teşekkür ediyor ama yapılmayan veya eksik noksan yapılan hizmetler için de takipçi olduğumuzu birilerinin bilmesini istiyoruz." diye konuştu.

Şahin Aybastı da özellikle sağlık alanında doktor eksiğinin olduğunu su sorunlarının olduğunu ve suyun düzenli şekilde klorlanmadığı yönünde şikayetlerin olduğunu tespit ettiklerini sözlerine ekledi. Ordu Yorum/Hasan Özata

Editör: Haber Merkezi