2022-2023 sezonu öncesinde hazırlıklarına başlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde, yapılan transferlerle birlikte takım teknik direktör Hasan Erkin Şimşir gözetiminde çalışıyor. Her sezona neredeyse transfer şampiyonu olarak giren ancak hedefe ulaşamayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, bu sezon şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, yeni sezonda kurdukları kadro ile taraftarları sevindirmek istediklerini söylerken “Biz yönetim olarak görevimizi yaparak transferlerimizi bitiriyoruz. Taraftarlarımızın karşısına iyi bir kadro çıkarmaya çalışıyoruz. Bu zorlu yolda taraftarlarımızın bize destek vereceğine inanıyorum. İyi bir takım olacak. Onlara zevkli maçlar seyrettireceğiz. Birlik beraberlik içerisinde olmamız lazım. Taraftarlarımıza güveniyorum. Bizi destekleyeceklerdir. Onların da isteklerini futbolcular ve yönetim yerine getirecektir” dedi.

Geçen sezonda tarafların yanlız bırakmadığını söyleyen Şükrü Bodur, Ordu’da bütün kurum ve kuruluşların 52 Orduspor Futbol Kulübü’ne sahip çıkması gerektiğini söyledi.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi