Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş; Kumbaşı Mahallesinin Turizm Bölgesi olacağını söyledi. Başkan Tekintaş, Altınordu Belediyesinin düzenlediği “ Mahalleler ile İftarda Buluşuyor” projesi  kapsamında Kumbaşı Mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı.
İftar yemeğine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Uğur Çelenk, Altınordu İlçe Müftüsü Saim Şirin’in yanı sıra  çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar Yemeğinde konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye olarak başlattığımız “Altınordu Belediyesi Mahalleler ile İftarda buluşuyor” projesini önümüzdeki yıl 30 gün 30 mahallede gereçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı şimdiden başladı, dedi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptığı  konuşmada şunları söyledi;
“ Bu güzel Mahallemiz bizim sayfiye bölgemiz Boztepe Mahallemizin eteğinde kurulan en güzel mahallemiz. Her zaman söylediğim bir söz var. Kumbaşı Mahallemiz bizim en sakin yer olmakla birlikte Turizme açık en açık bölgemizdir. Dolayısıyla bu bölgemizde yapacağımız çalışmalar sizin geleceğinize güzellik katacaktır. Bizim de Altınordu Belediyemizin yıldızı paryan mahallelerimizden biri olacak.Bunu gerçekleştirirken de sizden aldığımız güç ile birlikte başaracağız. Gücünüz gücümüzdür. Sizin bizlerin yanımızda olmanız bizim en büyük desteğimiz ve gücümüzdür.

30 MART ORDU İÇİN BİR MİLAT OLMUŞTUR.
Ordu bugüne kadar yakalamış olduğu güzel fırsatlardan birini de 30 Mart seçimlerinde yakalamış olduğunun altını çizen Başkan Tekintaş sözlerine şöyle devam etti, “ Ordu’da 30 Mart yerel seçimlerinde 20’de 20 yaparak büyük bir başarı elde ettik. Bu Ordu için büyük bir şans. Bu şansımızı birlik ve beraberlik içinde değerlendirmeliyiz. Büyükşehrimiz başta olamak üzerek diğer ilçe belediyelerimiz ile güç birliği yaparak bu şansımızı bir fırsata çevirmeliyiz. Bunu yaparken de sizlerden alacağımız destek ve güç bizim için çok önemlidir.
 
KUMBAŞI MAHALLESİ TURİZM  BÖLGEMİZ OLACAKTIR.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kumbaşı Mahallesinin konumu itibari ile Turizm’e açık bir mahalle olduğunu ve bunun da ilerleyen süreçte değerlendirileceğini ifade etti. Başkan Tekintaş “ Sakin bir Mahallemiz olan Kumbaşı Mahallemizin bu özelliği ve geniş sahil bandı nedeni ile Turizme açık bir yer olduğunu bununda burası için bir fırsat olduğunu söyledi. Belediye olarak bu konuda çalışma yapacaklarını ifade eden Başkan Tekintaş, Kumbaş Mahallemiz yıldızı parlayan bir Mahalle haline gelecek” dedi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi