2022-2023 sezonu öncesinde transferlerine devam eden Ulubey Belediyespor, bir dönem Fatsa Belediyespor forması da giyen bir ismi kadrosuna kattı. Yeşil-Beyazlı ekip bir dönem Sivas Belediyespor forması ile profesyonel liglerde mücadele eden Murat Şahin Açıkalın ile anlaşmaya vardı.

Ordu'ya gelerek Ulubey Belediyespor antrenmanlarına katılan 29 yaşındaki Murat Şahin Açıkalın, kulüp başkanı Soner Poyraz ile bir araya gelerek resmen takıma katıldığının pozunu verdi. Murat Şahin Açıkalın, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de Develispor forması ile 15 karşılaşmada şans bulmuştu.

Mezitlispor altyapısında futbola başlayan Murat Şahin Açıkalın, Akdeniz Üniversitesi ve Mersin Talimyurdu Spor Kulübü maceraları sonrasında 2012 yılında Sivas Belediyespor ile profesyonel sözleşmeye imza atmıştı. Buradan kısa süre sonra ayrılarak amatör liglerde toplamda 9 farklı takımda oynayan Açıkalın, 2014-2015 sezonunda da Fatsa Belediyespor forması ile Bölgesel Amatör Lig'de 26 maça çıkmıştı. Tecrübeli futbolcu kariyerinde Bölgesel Amatör Lig'de 180 maça çıktı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi