Sezonun ilk yarısında Bölgesel Amatör Lig'de ikinci sırada yer alan ve şampiyonluk iddiasını sürdüren Ünye 1957 Spor'da, dış transferde hamle geldi. Teknik Direktör Ufuk Uysal gözetiminde Antalya kampının ardından Ordu'da yeniden toplanarak çalışmalarına başlayan Yeşil-Beyazlı ekip, kadrosunun orta saha mevkiini güçlendirdi.

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Ünye 1957 Spor, aradığı ismi Artvin'de buldu. Sezonun ilk yarısında Artvin Çoruhspor forması ile 9 karşılaşmaya çıkan ve bu maçlarda 5 gol ile 3 asist yaparak takımının 8 golüne direkt katkı sağlayan Eşref Koçak, sezonun ikinci yarısında Ünye 1957 Spor forması giyecek.

Eşref Koçak Kimdir ?

Kariyerine Konyaspor altyapısında başlayan ve oradan Çankırıspor'a transfer olan 31 yaşındaki oyuncu, 2013-2014 sezonunda transfer olduğu Giresunspor'da 2.Lig'de 22 maça çıkarak takımla şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Giresun kariyerinin ardından ise Derincespor, Çorum Belediyespor, Payasspor, Erbaaspor, Adıyaman 1954, Artvin Hopaspor, Şile Yıldızspor ve Çankaya Futbol Kulübü formaları giydikten sonra sezon başında Bölgesel Amatör Lig ekibi Artvin Çoruhspor'a transfer oldu. Koçak, kariyerinde şu ana kadar ise 2.Lig'de 104 maçta 7 gol ve 3.Lig'de 191 maçta 18 gollük performans sergilemişti.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi