Yaptığı transferlerle adeta gövde gösterisi yapan Ünye 1957 Spor, yine adından söz ettirdi. Yeşil-Beyazlı yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda geçen sezon Ergene Velimeşespor’da 30’u 3.Lig, 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere 33 maça çıkan İlker Ataseven’i kadrosuna kattı.
Yeni Orduspor ile aynı grupta yer alan Ergene Velimeşespor, ligde 37 puan toplamış ve ligi küme düşme potasının 1 basamak üzerinde 15.sırada bitirmişti.


İlker Ataseven kimdir ?


2010-2011 sezonunda Mudanya Burgaz formasıyla Bölgesel Amatör Lig’e giriş yapan İlker, 19 maçta 7 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Bir sezon sonra Bursa Merinosspor’a transfer olan ve attığı gollerle takımının Bölgesel Amatör Lig’i şampiyonu yapan 29 yaşındaki oyuncu, daha sonra Niğde Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor ve Atillaspor iyi performansını sürdürmüştü. 2015-2016 sezonunda transfer olduğu Ergene Velimeşespor’daki ilk sezonunu 23 maçta 8 golle bitiren Ataseven, ikinci sezonunda 22 maçta 6 gollük katkıyla şampiyonlukta pay sahibi olmuştu. 3.Lig’e çıkan takımdan ayrılmayan İlker, geçen sezonu ise 33 maçta sadece 1 golle tamamlayabilmişti.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM 
Editör: Haber Merkezi