Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Medya İletişim Derneği (ÜMİD) tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı STİGM tarafından desteklenen “Sancak Beyliği: Ünye İlçesi” projesinin lansmanına katılmak için Ünye’ye gelen gazetecilerle buluştu.

AVKON (Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu) Genel Başkanı ve Ünye Medya İletişim Derneği (ÜMİD) Başkanı Şakir Gürel programda yaptığı konuşmada, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Belediye Başkanımız ve yurdumuzun dört bir yanından ilçemize gelen meslektaşlarımızla Ünye’mizin en güzel mekânlarından biri olan Asarkaya Panorama Restoran’da bir araya geldik. Belediye Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ederken, meslektaşlarımın 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Gazeteciliğin şehrin tanıtımında ve hizmetlerin kamuoyuyla paylaşılmasında önemli bir role sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “AVKON ve ÜMİD’in faaliyetleri içerisinde Ünye’nin tanıtımına ve bilinirliğinin arttırılmasına katkı sunan Dernek Başkanımız Şakir Gürel’e teşekkür ediyor, faaliyet ve çalışmalarını yürekten tebrik ediyorum. Bu vesile ile ülkemizin çeşitli illerinden ilçemize gelen yazılı ve görsel basın kuruluşlarımızın mensuplarını ilçemizde ağırlamaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü tebrik ediyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi