Spor Toto 3.Lig’de mücadele eden 50 yaşındaki Orduspor, deplasmanda Denizli Futbol Akademispor ile karşılaştı. Maçın ilk 13 dakikasında kalesinde gollere engel olamayan Orduspor, özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve 3.Lig’e veda etti.
Karşılaşmanın öncesinde 17 puanı olan Orduspor, bir basamak ve 1 puan üzerinde yer alan Denizli Futbol Spor Akademisi ile kümede kalma savaşı verdi. Kaybedenin küme düşmeyi garantileyeceği maçta karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi takım, ikinci yarısında ise konuk ekip Orduspor etkili olan taraf olurken, Denizli Futbol Akademispor maçı kazanarak kümede kalma şansını ilerleyen haftalara taşıdı.
Karşılaşmanın henüz 3.dakikasında penaltıdan öne geçen ev sahibi takım 13.dakikada Serkan Şirin durumu 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla biterken ikinci yarıda ise Orduspor rüzgarı esti. Altan Kılıç ve Murat Torun’un şutları direkten dönerken Özgen Erdem’in şutunu ise kaleci son anda çıkardı. Özgen Erdem pozisyonun ardından dakikalar sonra kaleciyle karşı karşı kalan pozisyonu harcarken 83.dakika Emre Usta farkı 1’e indirdi. Orduspor en azından beraberlik için rakip kalede etkili olmayan çalıştı. Burak Demireğen son dakikada kale ağzından topu auta attı ve karşılaşma 2-1 bitti.

Stadyum: Doğan Seyfi Atlı
Hakem: Enez Kaplan, Ertan Başdağ, Emre Doğu, Harun Reşit Güngör
Denizli Bel.: Engin Olgun, Emincan Konuk, Emrehan Köroğlu, Alperen Yazıcı, Emre Sağlık, Göktuğ Uzunoğlu, Serkan Şirin, Hüseyin Atakan Üner (Dk.74 Zekeriya Kaçaroğlu), İsmail Dinçer (Dk.79 Şefik Can Erel), Ramazan Tarık Ergut, Hakan Akman (Dk.64 Onur Deniz Kurt)
Orduspor: Mert Can Elik, Asım Can Çaykıran, Furkan Mızrak, Altan Kılıç (Dk.74 Oluş Şensöz), Arda Arslan, Burak Demireğen, Özgen Erdem, Burak Özsoy (Dk.90 Oğuz Yılmaz), Muhammet Can Öztürk (Dk.69 Alihan Öztürk), Emre Usta, Murat Torun
Goller: Dk.3 Hakan Akman, Dk.13 Serkan Şirin (Denizli Bel.), Dk.83 Emre Usta (Orduspor)
Sarı Kartlar: Hakan Akman, Zekeriya Kaçaroğlu, Alperen Yazıcı (Denizli Bel.), Oluş Şensöz
Ordu Yorum / Samet Karadağ

Editör: Haber Merkezi