Yıldız şunları ifade etti: ”Benimde bizzat içinde yer aldığım partimizin çalışma grupları, toplumun her kesiminden vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için konunun asıl muhataplarıyla ve paydaşlarıyla görüşüp somut projeler ürettik.  Emeklilerimizin, engelli yurttaşlarımızın, esnafımızın, taşeron işçilerimizin, gençlerimizin, öğretmenlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın, yaşlılarımızın, öğrencilerimizin sorunlarına derman olacak projelerle halkımızın karşısındayız. Projelerimizi tek tek halkımıza anlatarak, yaptığımız çalışmaları ortaya koyup, desteklerini isteyeceğiz. Ürettiğimiz projelerde sorunları kısa süreli çözen değil, ortadan kaldıran fikirler olmasına gayret ettik. Toplumun farklı kesimlerinin sorunlarına yönelik hazırladığımız net, tutarlı, icraatçı ve ayakları yere basan projeleri sunup, yaptığımız çalışmaları ortaya koyarak halkımızdan destek isteyeceğiz” dedi.

Bu hafta ilk olarak emekliler, engelliler ve esnaf ile ilgili CHP`nin projelerini açıklayacağını belirten CHP Ordu Milletvekili ve PM Üyesi İdris Yıldız, Türkiye’de 11 milyon emeklinin, 8,5 milyon engelli yurttaşın, 2 milyondan fazla esnaf ve sanatkâr olduğunu hatırlatarak, esnaf ve sanatkârlar aileleri ile birlikte toplumun 8-9 milyon kişilik geniş bir bölümünü oluşturduğunu da sözlerine ekledi.

AKP iktidarının izlediği politikalar nedeniyle emeklilerin, engellilerin ve esnafın ciddi sorunları olduğunu belirten Yıldız, mevcut sorunları detaylı şekilde incelediklerini vurgulayarak, “geleceği emeklilerimizle, engelli yurttaşlarımızla, esnafımızla kuracağız” ifadelerini kullanarak, CHP`nin projelerini bu hafta açıklayacağını belirten Yıldız, ”Halkımızın sorunlarını çözmek, yaşam kalitesini yükseltmek,  güvenilir ve yaşanabilir bir gelecek yaratmak zorundayız. CHP iktidarında ülke kaynakları birilerinin şatafat içinde yaşaması için har vurup harman savurulmayacak, her vatandaşın geleceğini güvende hissedeceği bir anlayışı hakim kılacağız, halkımızın gözü, kulağı, dili ve vicdanı olmaya devam edeceğimizden kimse kuşku duymasın” dedi.  Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi