Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu’da çığ gibi büyümeye devam ediyor. 30 Mart 2014’de yapılacak olan Mahalli ve Yerel İdareler seçimlerine 44 günlük bir süre kala MHP’ye Ordu’da sağlanan geniş katılımlar hayli dikkat çekiyor. MHP’ye son olarak AKP, DSP ve DP’den 4 önemli isim daha katıldı. AKP Ordu İl Yönetimi üyelerinden 2, DSP’den 1 ve DP’den de katılan 1 kişi için parti toplantı salonunda rozet takma merasimi düzenlendi.
Düzenlenen törene MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt’un yanı sıra Altınordu Belediye Başkan Adayı Onur Şahin, İl Başkanı Köksal Yılmaz, Altınordu İlçe Başkanı Murat Kaçak ve çok sayıda partili eşlik etti.
Rozet törenin de konuşma yapan MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt; “Milliyetçi Hareket Partisi 30 Mart Yerel Seçimlerine giderken her geçen gün gücüne güç katarak bu seçimlere büyük bir hızla, büyük bir heyecanla hazırlanmaktadır. Bugün de MHP’ye katılımlarıyla güç katan arkadaşlarımızı sizlere tanıtmak üzere toplandık. MHP diğer siyasi partilerde ki, vatan, devlet, millet sevdalısı, Ordu aşkı ile tutuşan bütün insanımıza kapısını açan siyasi bir hareket olarak bütün Ordu’yu bütün Türkiye’yi kucaklamaya talip olmuştur” dedi.
Değişik partilerden MHP’ye katılanlara teşekkür eden Enginyurt şöyle devam etti; “MHP’ye katılımlarıyla destek sağlayan Adalet ve Kalkınma Partisinden Ordu İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek aramıza katılan Turan Baş yine AK Partiden istifa ederek aramıza katılan İrfan Yılmaz, Demokratik Sol Parti (DSP)’den istifa eden Tayfur Kovan, Demokrat Parti (DP)’den istifa ederek aramıza katılan Adil Güney’e aramıza katılımlarından dolayı hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.
Enginyurt’un konuşmalarının ardından MHP’ye katılanlara rozetlerini ise alkışlar eşliğinde MHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Onur Şahin taktı. MHP’ye katılan bu 4 önemli ismi de program sonrasında törene katılan partililer ayrı ayrı tebrik ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi