Ordu Yorum/Celal Yıldız

Orduspor’un eski kulüp başkanı Şükrü Bodur geçtiğimiz akşam Altaş TV’de çıktığı ‘Tam Saha’ programında kulüp başkanı Nedim Türkmen’i hedef alan açıklamalar yaptı. Türkmen’i kastederek, “Tanımadığım bir insan kefil olduğum için hatalıyım” diyen Bodur, Orduspor’un gidişatının iyi olmadığını söyledi. Bodur, başkan adayı olmayacağını fakat yeni bir oluşum olursa onları destekleyeceğini kaydetti.

“Tanımadığım birine kefil olduğum için özür dilerim”

“Tanımadığım bir insana kefil olduğum için hatalıyım” diyen eski başkan Orduspor camiasından özür dilerim. Sonumuz böyle olacaksa keşke 26 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'e çıkmasaydık. Kapris uğruna takim çoktu. Taraftarımızla barışmamız lazım. Aday olmam ama yeni oluşum olursa onları desteklerim. Mevcut yönetimle yan yana gelmem mümkün değil” ifadelerini kullandı.

“Kan değişimi gerekiyor”

Bodur, “Şuan ki durum facia. Orduspor düşerse kapısına kilit vurulur. Orduspor’un durumu çok kötü. Eski yöneticilerin duruma el atması lazım. Kan değişimi gerekiyor. Başkana güven kalmadı. Bu gidişatla bu filmin sonu iyi bitmez. Durumumuza çok üzülüyorum. Gittikçe çamura batıyoruz” açıklamalarını yaptı.

“Orduspor’da yönetim zafiyeti ve tek başlılık var”

Orduspor’un alındığı gibi bırakılmasının çok zor olduğunu bildiren Şükrü Bodur, “Orduspor'un son durumu bizleri derinden üzüyor. Orduspor’da yönetim zafiyeti ve tek başlılık var. Nedim Türkmen Orduspor’u Ordululardan koparttı. Bir gün bana gelerek Orduspor’u şirket yapmak istediğini söyledi. Ve şirketin büyük çoğunluğunu bizim alabileceğimizi ifade etti. Buna karşı çıktım. Bunu ne kendisinin söylemiş benimde duymamış olduğumu kendisine ilettim. Nedim Türkmen Orduspor’un temellerine dinamit koymuştur” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi