Akkuş Öğretmen Evi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen ve mevcut başkan Ramazan Acar'ın tek listeyle girdiği kongrede yeniden ilçe başkanı seçildi.
Acar'ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; H. Kazım Bıyık, Mustafa Efiloğlu,İbrahim Demir, Raciye Gülbüz, Adil Mısırcı, Resul Aydemir, Erol Tonkal, Muzaffer Güney, İsmet Efiloğlu, İsmet Basmacı, Salise Güneş, Yüksel Gümüş, Yüksel Oral, Osman Bolat, Ali Rıza Kıyak, Nazlı Güngör, Selçuk Şengül, Sevgi Kaya, Ali Altun.



“Hep koşacağız, hep çalışacağız”



Acar konuşmasında, "Ak Parti, ülkemizin ve memleketimizin yüz akı olmuştur. İlçemiz Akkuş 30 mart seçimlerinde 5 yıllık aradan sonra tekrar Ak Partili bir belediye ile tanışmış ve hizmet kervanı yola çıkmıştır. Partimiz il genelinde 20 de 20 yaparak büyük bir başarı elde etmiştir. Merkezi idaremiz, büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyemiz el ele vererek, hizmetler kısa zamanda kendisini göstermiş, yapılan çalışmalar ilçemizde vatandaşlarımızın takdirini toplamıştır. Elbette bunlarla yetinecek değiliz. Hep koşacağız, hep çalışacağız. Kimsesizlerin sesi olacağız. Gücümüzü halktan alacağız ama asla yorulmayacağız" dedi. Haber Merkezi



Editör: Haber Merkezi