İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’ün, TESK Otelde gerçekleştirdiği iftar programına, İYİ Parti Ordu İl teşkilatı, geçmiş dönem il başkanları, Üst kurul delegeleri, İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, İl disiplin kurulu üyeleri, Eski ilçe başkanları, Siyasi partiler, STK Başkanları ve temsilcilerinin de katılımlarıyla geniş bir katılım sağlandı.

Siyasi konuşmalarında hükümeti ekonomi üzerinden eleştiren Başkan Şentürk; “Çiftçiye vermeleri gereken desteği yurt dışından yaptıkları ithalatlar yüzünden bizim vatandaşlarımızı çiftçilikten vazgeçirdiler. Öyle bir hale geldik ki; ayçiçeği yağı geçti mi geçmedi mi bunun falına bakar hale getirdiler.” dedi.

 “İktidar olacağız, bu sistemi kuracağız”

Yetkiyi verin ben bu ülkeyi nasıl uçuracağım diyenlerle ülkenin nereye uçtuğunu gördük. Şeker fabrikaları satıldı kimsenin gıkı çıkmadı. Biz geldiğimiz zaman, Allah’ın izniyle programımız hazır. Hangi çiftçimiz hangi ürünü ekeceğini ekmeden bilecek. Fiyatını da bilecek. Her şey program dahilinde olacak. Ne ihtiyacımız varsa ona göre çiftçimiz üretecek. Ne kadar destek alacağını ekmeden bilecek. Hem tüketici ucuza alacak hem de çiftçi kazanacak. Ne zaman canları isterse o zaman yapsınlar işte o zaman iktidar olacağız ve bu sistemi kuracağız” diye konuştu.

“Birinci parti olacağız”

İYİ Parti’nin ilk seçimden birinci parti olarak çıkacağını da sözlerine ekleyen Başkan Şentürk, şöyle devam etti; “Elektriğe, doğal gaza, mazota, benzine zam geldi. Niye; savaş var. Bizim 128 milyar dolarımız merkez bankasında durmuş olsaydı; Merkez Bankasının ihtiyat akçesi denilen; kefen parası olacak parasını seçimlerde harcadılar. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi