Tırmanma, denge, kaydırak gibi birçok öğeyi içinde bulunduran oyun grubu çocukların kent ormanında eğlenceli vakitler geçirmelerini sağlayacak.

Asarkaya Kent Ormanında gerçekleştirilen çalışmalarla 3 yıllık zaman dilimi içerisinde Hayvanat Bahçesi, Basket Sahası, Manyetik Ünye Kumundan zemini bulunan Futbol Sahası, Yürüyüş yolları, yeni semaverhane ve büfe bölümü, doğal yapıya uygun WC’ler, otopark alanı, Panorama Kafe ve Restoran, Seyir Terası, Elektrik hatlarının yer altına alınması ve sıcak asfalt uygulaması gibi birçok önemli proje gerçekleştirildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Asarkaya Kent Ormanı, Binicilik ve Sosyal Tesisleri, Çocuk Trafik Eğitim Pisti, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri, Tilla Kafe, Emirgan Aile Çay Bahçesi, Kadınlar Plajı gibi birçok sosyal alanda yaptığımız çalışmalarla Ünye’mizi sosyal yaşam anlamında zenginleştirici çalışmalar gerçekleştirdik. Kentte yaşayan veya dışarıdan gelen ziyaretçilerimizin sıkılmadan zaman geçirebilecekleri çok sayıda tesis ile yılın 12 ayı aktif olarak yaşayan bir kent olmak yolunda emin adımlar ilerliyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi