MHP Ordu İl Başkanlığı tarafından, 24 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Ordu 6. Olağan İl Kongresi'nde güven tazeleyen Uğur Çelenk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Yeniden il başkanı seçilen AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk’e yeni dönemde başarılar dileyen MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli ile beraber ay-yıldız birlikteliği altında Cumhurbaşkanlığı seçiminde birlikte hareket edeceğiz. 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birlikte yapacağımız bu yol arkadaşlığı, Türk milleti içindir. Ordu’da da MHP‘liler olarak bizler de çalışarak Cumhurbaşkanlığı sistemine destek vereceğiz. Siyasi partiler Türk milletinin sesi kulağıdır. Biz Ordu’da yapılana teşekkür yapılmayanı söyleyen lir partiyiz ancak bu muhalefet olarak algılanmamalı. Bizim AK Parti ile birlikteliğimiz ülkemiz içindir.” ifadelerini kullandı.

MHP Ordu İl Başkanlığı’nın yapmış olduğu bu ziyaret ve hediye için teşekkürlerini ileten AKP Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk de, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin iradeleriyle birlikte bir ittifak süreci ortaya konuldu. Bizler de bu süreçte Ordu yerelinde daha çok birlikte, daha çok bir arada olacağız. Birlik beraberliğimiz daim olsun.” dedi. Ordu Yorum/Yasemin Kuzu

Editör: Haber Merkezi