2022-2023 sezonunda mücadele ettiği TFF 3.Lig’de oynadığı son iki maçta dört puan alarak yükselişe geçen Fatsa Belediyespor, kendi sahasında 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaştı. Ligde sadece bir kez yenilen ve so. dört maçtır kaybetmeyen rakibini konuk eden Fatsa Belediyespor, maç sonunda istediğini alamadı.

Fatsa İlçe Stadyumu’nda ev sahibi taraftarlarında gösterdiği ilgi ile maça başlayan Fatsa Belediyespor’da Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu takımın iki forvetini de aynı anda ilk 11’de başlattı. Yenilecek golün telafisinin zor olacağı dakikalar gelindiğinde ise konuk ekip önce 78.dakikada İlker Avşar’ın penaltısı ile golü buldu. Maçın son anlarında ise eski bir Fatsa Belediyespor’lu olan Ali Say skoru belirledi. 0-2

Fatsa Belediyespor önümüzde hafta deplasmanda Artvin Hopaspor ile karşılaşacak.

Stadyum: Fatsa İlçe Stadyumu

Hakemler: Cihan Ölmez, Murat Şimşek, Volkan Boz, Serkan Duru

Fatsa Belediyespor: Mehmet Akif Önal, Gökhan Günel (Dk.63 Batuhan Eren), İlyas Kahraman, Emrah Günaydın, Yiğit Köse, Ramazan Üzer (Dk.83 Gökdeniz Patan), Harun Atalay, Şahinali Terzi, Bilal Can İner, Umut Koray Öz, Cemilcan Eryılmaz (Dk.60 Mustafa Değirmenci)

68 Aksaray Belediyespor: Tunahan Dikişçi, Aykut Sarıdoğan, Utku Burak Kunduzcu, Erdi Bakırcı, Yusuf Can Abay (Dk.46 Mustafa Kayabaşı), Nurullah Serbest, Hasan Gündoğdu (Dk.89 Birkan Yılmaz), Sefa Aksoy (Dk.80 Ali Mert Işık), Ali Say (Dk.89 Emre Alan), Vehbi Furkan Yıldırım, İlker Avşar (Dk.90 Alpay Akdemir)

Goller: Dk.78 İlker Avşar, Dk.89 Ali Say (68 Aksaray Belediyespor)

Sarı Kartlar: Aykut Sarıdoğan, İlker Avşar (68 Aksaray Belediyespor)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi